About

saske-(original)

Hoi allemaal, mijn naam is Saske en op 22 april 1991 begon voor mij het avontuur wat leven heet! Ik ben geboren, opgegroeid en ik woon ook nog steeds in het mooie Reeuwijk samen met mijn papa en mama. Ons gezin bestaat uit 6 mensen, van de vier kinderen ben ik de derde in het rijtje. Mijn vader en moeder heten Ed en Ellen, mijn zussen en broer Femke, Joppe en Teske.

Sinds augustus 2010 ben ik actief op YouTube. Eerst met een kanaal genaamd hashtagsaske (voorheen justcallmeDonna) en in maart 2012 startte ik ikbensaske. Sinds augustus 2014 maak ik video’s met mijn lieve Alwin video’s op het YouTube kanaal Vet Gezellig! Dit doen we nu wekelijks. Verder ben ik verslaafd aan Instragram, tweet ik er op los en heb ik een Facebookpagina. En ik heb natuurlijk een blog, sinds 15 september 2013 om precies te zijn!

4w2f-webIk heb een vmbo-t diploma en ik ben afgestudeerd aan de Event Academie. Op dit moment werk ik aan mijn blog, Vet Gezellig en Smokin’Dog! Het bedrijf is van Alwin en ik ben zijn partner in crime. <3

Ik zie mijzelf als een chaotische perfectionistische allesdoener die het beste uit zichzelf en het leven wil halen! Dat is een heel goed voornemen, maar het gaat niet altijd even goed. Ik kan super optimistisch zijn, maar ook heel erg pessimistisch. Ik ben heel sociaal en spontaan maar kan ook heel stil, kortaf en verlegen zijn. Ik begrijp de wereld soms niet en de wereld begrijpt mij heel vaak niet, haha. Oftewel: ik ben een stemmingswisselingsmeisje met een ADD hoofd. Er is geen touw aan vast te knopen!

Ik heb dus nog veel te leren over mezelf en het leven, maar ik denk dat we allemaal op de wereld zijn om te ontdekken en te leren. Zoals ik al in het begin zei, het leven is een avontuur! En alles wat ik leer en ontdek, dat deel ik graag met jullie hier op mijn blog. Dat kunnen hele kleine simpele onderwerpen zijn, zoals een notitieboekje waar ik verliefd op geworden ben, maar ook wat diepere onderwerpen over mijn struggles met de wereld en wat voor leermomenten ik daaruit haal.