apple-iphone-technology-white-header
PhoneJuice

Saske’s smartphone blogjes! #3

Één keer in de twee weken schrijf ik een artikel voor de smartphone-accessoires webshop PhoneJuice! Ik merk dat ik het steeds leuker vind worden, dus wie weet pak ik de digitale pen binnenkort weer op om te schrijven voor mijn eigen blog. :) Deze keer geef ik tips hoe je zorgt dat je telefoonbatterij minder snel leegloopt. Enjoy!


Tips om je telefoonbatterij te sparen!

Hoeveel procent batterij heb jij op dit moment? Of wist je het stiekem al voordat deze vraag gesteld werd? Ik ben altijd erg goed op de hoogte van het accu-percentage van mijn smartphone. Iets te goed, om eerlijk te zijn. De frustratie die iedereen wel eens (of heel vaak) heeft, is dat die telefoons zo snel leeg zijn. Daarom wat tips om zoveel mogelijk batterij te sparen!

Klik hier om het hele artikel te lezen! <3

giphy (4)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Joelle 21 maart 2016 at 08:52

  wat een leuk artikel! Ik kende phonejuice eigenlijk helemaal niet..
  maar echt een goed artikel. Ik wist helemaal niet dat Facebook zoveel invloed had joh..
  en eigenlijk als ik erop zit dan zit ik maar dom weg wat weg te scrollen en naar onzin te kijken. Dus misschien moet ik het toch maar verwijderen haha! :)

  liefs joelle

 • Reply Jasmijn 10 februari 2016 at 11:48

  Super tof dat je voor Phonejuice blogt! De posts zijn altijd heel leuk en herkenbaar!
  Ik zou het ook supertof vinden als je binnenkort weer voor je eigen blog gaat bloggen, want ik vind je blogposts altijd zo leuk :)

 • Leave a Reply