pexels-photo-ikbensaskeblog
PhoneJuice

Saske’s smartphone blogjes! #2

Één keer in de twee weken schrijf ik een artikel voor PhoneJuice! Voor mijn tweede artikel testte ik een heeeeleboel gratis game apps uit – nog bedankt voor alle tips via Social Media! – en daar kwamen 5 favorieten uit. Veel leesplezier!


De PhoneJuice top 5 gratis game apps!

PhoneJuice houdt van smartphones, accessoires maar natuurlijk ook apps! Naast de handige apps die onze productiviteit verhogen en ons helpen om op de hoogte te blijven van de laatste smartphone-nieuwtjes, spelen we graag games in onze vrije tijd. Ons Social Team testte een heleboel gratis game apps en vandaag delen we onze vijf favorieten!

Klik hier om het hele artikel te lezen! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veerle - VeerlePlume 30 januari 2016 at 08:36

    Wat leuk! Ik was vroeger echt verslaafd aan Jetpack Joyride, de andere games kende ik nog niet. Ga ik proberen!

  • Leave a Reply