Nikes
Personal

Mijn favorieten van 2015

Iedereen kent wel de maandelijkse favorieten video’s. Of niet, dan leg ik het even uit: dat zijn video’s waarin je je favoriete (cosmetica)producten van de afgelopen maand laat zien. Ik doe daar niets mee, maar toch leek het me wel leuk om te laten zien wat mijn echte favorieten van het vorig jaar waren. En dan heb ik het niet over alleen cosmetica, maar dat kan echt van alles zijn! 

Dopper

Sinds ik deze waterfles heb, wil ik niet meer zonder. Het is goedkoper dan elke keer een flesje water kopen, het is gezonder (want in de ‘normale’ plastic flesjes zit een bepaalde stof die heel slecht voor je is), én het is ook nog eens beter voor het milieu! Nu ik hem vergeten ben bij Teske thuis, merk ik hoe weinig water ik drink als ik ‘em niet naast me heb staan. Ik houd van dat ding.

Mascara

Ik begon dit jaar met de Hema Volume Waterproof mascara, maar de mascara die ik het meest gebruikt heb en het fijnst vind is… een mascara zonder naam, zie ik nu ik ernaar kijk? Huh, ja echt, wat gek, er staat geen merk op. Weet iemand van welk merk deze mascara is? Anyway, deze mascara heeft een (stap 1) extreme volume en een (stap 2) dark lacquer borsteltje. Mijn wimpers worden er erg lang en vol door en ik heb denk ik maar 1 of 2 keer een beetje klontjes gehad (maar dan was het ook mijn eigen schuld, want dan doe ik gewoon teveel mascara op, haha). Zoals je kan lezen ben ik niet echt een beauty guru, ik heb er verder dus ook weinig over te vertellen!

Nikes

Gewoonlijk koop ik per jaar misschien 1 paar schoenen, dit jaar kocht ik er minstens VIJF. Oh my pigeon, vijf paar schoenen, dat is voor mij echt héél veel! Mijn favoriete paar schoenen zijn (ondanks dat Alwin ze spuuglelijk vindt) mijn Nikes. Het zijn eigenlijk hardloopschoenen, maar het liefst trek ik ze gewoon elke dag aan, zelfs als ze niet bij mijn outfit passen. Ze lopen heerlijk!

Taylor Swift – 1989

Mijn Taylor-gekte is gelukkig een beetje minder geworden, maar mijn liefde voor deze chick is nog lang niet over. Ik luister nog steeds non-stop haar album als ik in mijn eentje onderweg ben en heb zo nu en dan nog mijn obsessieve momenten. Pas zat ik bijvoorbeeld al haar YouTube filmpjes een paar uur lang te bekijken. En sommige filmpjes meerdere keren. Deze bijvoorbeeld. IK HOUD VAN DIT NUMMER. En van haar stem. En, gewoon, van Taylor.

Daniel Wellington Horloge

Ik kreeg een DW horloge gesponsord en ik denk dat ik zo’n 6 dagen in de week het horloge ook echt om heb. Ik nam ‘em mee naar Australië waar ik er een krasje op maakte, maar dat vond ik uiteindelijk niet erg omdat het me aan die mooie reis herinnerde. <3

K’gari (Fraser Island) in Australië

En dan gaan we ook door met Australië! Van de Australië-reis is er natuurlijk ook een favoriet, en dat was toch wel echt Fraser Island: K’gari. Ik vond het eiland geweldig en heb een traantje gelaten toen we ’s nachts naar de prachtige heldere sterrenhemel gingen kijken en ik een vallende ster zag. De dagen dat we daar waren was veel te kort en ik zou graag nog eens een keer terug gaan!

Verlovingsring

Alle ringen die ik heb zijn simpel en een tikkeltje mannelijk (denk ik?) dus het was een goede keuze van Alwin om een brede verlovingsring met wat vrouwelijke details voor me te kopen. Ik vind de ring echt super en past helemaal bij mij! Het is een zilveren ring met een matte en glanzende kant wat gescheiden wordt door een inkeping en in de inkeping zit een heeeel klein steentje in het midden. Zoals je kan zien wordt ‘ie goed gedragen, ik moet ‘em maar weer eens goed oppoetsen! Ik vind de gedachte dat Alwin voor mij deze ring is gaan kopen zo schattig! Sowieso vind ik het nog steeds amazing dat hij me ten huwelijk heeft gevraagd. <3

Ik zit trouwens stiekem wel naar wat vrouwelijkere trouwringen te kijken op Pinterest (want diep van binnen ben ik toch ook een beetje een meisje-meisje) én ik heb een Wedding Inspiration privé bord aangemaakt waar ik trouwjurken en trouwdag-ideeën in opsla. Ik had NOOIT verwacht dat ik dat zou doen, but it happened! En ik vind het heel erg leuk, ook al weet ik dat het nog wel een paar jaar kan duren voordat we daadwerkelijk het huwelijksbootje instappen.

Chef de duif

And last but not least: mijn geliefde duifje Chef! Ik kreeg hem cadeau van Jeffrey voor Sinterklaas en sindsdien kan ik niet zonder hem. Nou, dat is een beetje overdreven, want ik kan hem wel thuis laten, maar als ik thuis ben is hij altijd bij me! Hij staat te chillen naast mijn laptop, laat zich half opeten door Stip, figureert heel veel in onze weekvlogs en op Snapchat, hij staat op de vensterbank de boel in de gaten te houden als ik slaap. He watches me while I’m sleeping… Hahaha, dat klinkt meteen heel erg creepy! Maar echt, Chef is er altijd bij. Mijn allergrootste favoriet van 2015!

En dat was het, vanaf nu geen 2015 meer! Behalve dan als ik nog ga schrijven over Australië. Of over Berlijn. Of over andere dingen waar ik nog over wil schrijven die in 2015 plaatsvonden, haha. Oké doooeeii!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Vera Camilla 11 januari 2016 at 18:01

  De mascara is van Max Factor! En ik vind het heeeel leuk om te lezen over de bruiloft!

  • Reply Saske 12 januari 2016 at 09:53

   Het is nog zo ver weg, maar ZO LEUK om inspiratie op te doen. :D

 • Reply Titia Dijkema 11 januari 2016 at 16:32

  Deze blogpost heeft me eraan herinnerd dat ik echt een dopper moet kopen. Ik drink namelijk veel te weinig water dus misschien kan een dopper daar verandering in brengen. Jouw Daniel Wellington horloge is by the way echt heel mooi. Maar jouw verlovingsring is natuurlijk nog véél mooier.
  Liefs Titia

 • Reply Stella 11 januari 2016 at 14:19

  Wat leuk dat je van een eigenlijk heel stom krasje, zo’n leuke herinnering kan maken. Zo maakte ik ooit een kras op de gitaar van één van mijn beste vrienden. Die vervolgens zei: “Zo kan ik elke keer als ik speel aan jou denken”. En toen voelde ik me al ietsie minder schuldig, want wat een positieve kijk op zoiets. Trouwens, die DW horloges zijn ook echt mega mooi. En wat is Chef de duif een leuk ding: wat een passend cadeau ook. En over passend gesproken: wat fijn dat je je verlovingsring zo mooi vindt. Dat laat maar weer zien hoe goed Alwin je kent. Een leuk overzicht, en terechte favorieten! Liefs, Stella.

 • Reply Mona - Vandaagismooi.nl 11 januari 2016 at 13:54

  DE DUIF!! Ik vind het altijd geweldig als ik hem spot in jullie filmpjes.
  Wat een goede keuze heeft hij ook gemaakt dan qua ring, dat hij zo goed weet wat bij je past! Lief!
  En nikes… ja ik snap je!

 • Reply Silvana • SimplySilvana.nl 11 januari 2016 at 11:17

  Jaaa, wat een super fijne favorieten allemaal! Bizar om te bedenken dat Australië alweer zo lang geleden is, jeetje. Ik gebruik m’n Dopper ook echt héél vaak, ik baal dan ook wel erg als ik hem een dagje vergeet. Inderdaad; je merkt dan eigenlijk pas hoe weinig je drinkt!

 • Reply Ellen 11 januari 2016 at 10:29

  Heerlijk hoe je schrijft, leuk om te lezen!
  <3

 • Leave a Reply