jiami-thumb-web
Fashion, Feestdagen, Video's

Style swap met Jiami

De week van Kerstmis is de gezelligste week van het jaar! En dat betekent: een Vet Gezellig week! We uploaden deze week video’s waarin we kerstige dingen doen. Gisteren kon je al lezen over het low budget kerstmenu wat we met Iris maakten, vandaag is het tijd voor een Kerst Style Swap met de enige echte Jiami!

Jiami zocht voor Alwin een cosy outfit voor 30 euro uit en voor mij een chique outfit voor 50 euro. Ik vond het best wel spannend dat iemand anders voor mij kleding uit ging zoeken, want 1: ik ben heel kritisch met kleding en 2: ik ben best wel onzeker over mijn lichaam. Maar Jiami koos leuke dingen uit en ik heb uiteindelijk het shirtje, de ketting en de riem gekocht! De maxi-rok vond ik toch een beetje too much, met dat doorschijnende stofje. Toen ik de beelden eergisteren terugzag, werd ik in één klap opeens heel onzeker. Waarom had ik dat shirtje ook alweer gekocht? Hmmm.. Ik heb gewoon heel erg het idee dat mijn gezicht er moe en zelfs een beetje onverzorgd uitziet, en in de outfit er opgeblazen uitzie! Alwin heeft me daar een beetje vanaf kunnen praten, maar ik weet niet zo goed of ik het shirtje nu nog aan durf te doen. Iemand reageerde al onder de video dat het misschien mooier zou afkleden met een leuk vestje of blazertje eroverheen, dat leek me ook wel een goed idee. Ga ik uitproberen! Maar jeetje, wat onprettig voel ik me bij het terugkijken van die beelden! Jammer, want ik weet ook wel dat het me prima staat. Ik kan het gewoon hebben, die outfit.

Anyways, ondanks dat, al met al, een hele leuke geslaagde Vet Gezellige kerstspecial video! Enjoy. :-)

Check ook de style swap op Jiami’s kanaal waar wij een outfit voor haar uitzochten! :)

Wat doe jij aan met kerst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Amy 24 december 2015 at 14:24

  Ik vond de video heel erg leuk! Zowel die op jullie kanaal als die op van Jiami :) Ik reageerde al onder jullie video dat ik je het heel mooi vond staan! Vond de top mega chique en hij stond je ontzettend mooi! Is zeker een goed onderdeel voor een feestelijke kerst outfit! Ook de patroontjes broek die Alwin aan kreeg vond ik tof

  Ik denk dat een jasje tijdens het Kerst dineren misschien een beetje warm is (mijn ervaring is in ieder geval dat het altijd warmer is dan je denkt als je met 20 man aan tafel zit haha) maar misschien een zwart sjaaltje over je schouders!

  • Reply Saske 26 december 2015 at 23:47

   Wat een goed idee, thanks! Ik draag in de zomer vaak sjaaltjes om mijn schouders, maar ik had er helemaal niet aan gedacht dat het hierbij een goede oplossing zou kunnen zijn voor als het te warm is voor een blazer o.i.d. :)

 • Reply Evelien 24 december 2015 at 13:59

  Vind het een hele leuke en gezellige video :) In die outfit zou ik me ook niet 100% voelen, maar daarom zijn style swaps ook zo leuk, om te kijken of een andere stijl bij je past of juist niet!

  • Reply Saske 26 december 2015 at 23:44

   Klopt! Je krijgt nieuwe inzichten en leert meer over wat je wel en niet staat. :)

 • Reply Sandra 24 december 2015 at 10:15

  Wauw, Saske! Die top is echt heeeeul sexy! (Dit leest misschien heel weird.. maar echt, die is mooi hoor!)
  Ik vind ‘m je wel goed staan en met een blazer/jasje, op een leuke jeans, iets in die richting kan je het inderdaad afmaken! Ik ben wel benieuwd hoor! Outfit pooooost

  • Reply Saske 26 december 2015 at 23:43

   Haha, bedankt voor het compliment! <3

  Leave a Reply