Thumb-Iris-3---kopie
Feestdagen, Food, Video's

Low budget kerstmenu met ikbenirisniet.nl

In mijn artikel over girl crushes vertelde ik al dat ik Iris een hele leuke blogger vind. De leukste blogger van Nederland! Dus je begrijpt dat ik heeeeeeel blij werd toen ze ja zei op de vraag of ze met Alwin en mij een video wilde opnemen! Zo gezegd, zo gedaan, we gingen naar Enschede en namen een low budget kerstmenu video op!

Waar ik stiekem nog enthousiaster van werd? Van het feit dat ik Bunny Von D ging ontmoeten! Ik ben fan van Iris maar ook natuurlijk van Queen Bunny, dus ik voelde me dubbel vereerd. We maakten een budget kerstmenu: voor nog geen 6 euro per persoon een driegangenmenu! En het is ook nog eens verantwoord, want het menu is vegetarisch en we kochten ook nog eens biologische producten.

Ik vond het ontzettend gezellig met Iris en Steve, het voelde een beetje alsof ik ze al heel lang ken en dat gaf me een goed gevoel, want gewoonlijk ben ik super awkward en afstandelijk bij mensen die ik niet (zo goed) ken! Nou, nu maar de video kijken. Ik ben heel blij met de montage (zeg ik niet snel van iets wat ik zelf gedaan heb, hehe). Het is een echte warme knullige feelgood video geworden. LOVE IT!

De volledige recepten vind je op ikbenirisniet.nl!

Wat ga staat er bij jou thuis op het kerstmenu?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mies 25 december 2015 at 23:16

  Dit filmpje vind ik dus echt VET GEZELLIG! :) Leuk joh. En echt super budget! Dat ga ik volgend jaar ook maar eens proberen.

  • Reply Saske 26 december 2015 at 23:37

   Ik volgend jaar zeker ook als Alwin en ik ein-de-lijk een huisje voor onszelf hebben! :)

 • Reply Jasmijn 24 december 2015 at 09:45

  Eerste kerstdag doen we een hapjesbuffet met allemaal kleine dingen en tweede kerstdag volgens traditie fazant met boerenkool! En de video is echt heel tof, hopelijk gaan jullie vaker samen video’s opnemen :)

 • Reply Iris 23 december 2015 at 13:04

  Jaaa warme knuffelige feelgood video, dat zeg je precies goed, dat vind ik nou ook :D Ik vond het zo leuk en gezellig om te doen <333

 • Leave a Reply